Hypotheek Nazorg Abonnement (HNA)

Uw adviseur van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van uw hypotheek. Juist in de periode ná het afsluiten van een hypotheek treden er doorgaans veel veranderingen op in uw persoonlijke- en/of financiële situatie. Wij willen er samen met u voor zorgen dat uw woonlasten, ook in de toekomst verantwoord en betaalbaar blijven.

Wij hebben een wettelijk verplichting nazorg te verlenen voor zogenaamde complexe producten zoals o.a. de hypotheek. In het verleden werd dit uit provisie uitkeringen, welke wij van de geldgever ontvingen, betaald. Echter, aangezien er vanaf 01 januari 2013 geen provisie meer betaald mag worden (wettelijk verplicht) moeten wij de rekening nu direct met de cliënt verrekenen.

Uiteraard bent u niet verplicht dit abonnement te nemen. Gevolg is dan wel dat wij de nazorg niet meer kunnen verlenen. Natuurlijk blijft u bij vragen dan van harte welkom bij ons, maar dan zullen wij de benodigde tijd wel direct in rekening gaan brengen tegen een tarief van € 137,50 per uur.

Om dit te voorkomen bieden wij u het HYPOTHEEK NAZORG ABONNEMENT (HNA). En om aan ieders wensen te kunnen voldoen bieden wij u de keuze uit drie verschillende abonnementen.

Abonnement 1) Basis Plus abonnement
Abonnement 2) Uitgebreid abonnement
Abonnement 3) Optimaal abonnement

Bekijk in onze brochure welke dienstverlening in welk pakket is ondergebracht.

(klik op de afbeelding!)

HNA Brochure


Hypotheek Nazorg Aanvraagformulier

Je staat op het punt om de HNA (Hypotheek Nazorg Abonnement) van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening te gaan aanvragen. Vul a.u.b. zo nauwkeurig mogelijk jouw gegevens in. Mocht je vragen hebben, dan kun je onze adviseurs gerust om hulp vragen...

Gegevens Aanvrager
Partner
Achternaam
Voorvoegsels
Voorletters
Straatnaam en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer privé  
Telefoonnummer werk
Nationaliteit
Geslacht
       
Het abonnement heeft betrekking op de bestaande hypotheekovereenkomst bij:
Naam geldverstrekker  
Voor een hypotheekbedrag van:
Hoofdsom hypotheek                                   
     
Niet elke klant heeft behoefte aan dezelfde dienstverlening. Wij geven u daarom de keuze uit drie verschillende pakketten:
HNA Pakket keuze   Niet elke cliënt heeft behoefte aan dezelfde dienstverlening. Wij geven u daarom de keuze uit drie vormen van dienstverlening. Dit zijn verschillende abonnementsvormen met ieder zijn eigen onderdelen. Ter onderscheiding noemen wij deze varianten Basis Plus, Uitgebreid en Optimaal. Hierbij is Basis Plus de variant met een beperkte dienstverlening en Optimaal de variant met de meest uitgebreide dienstverlening die wij u kunnen bieden.      
     
N.a.v. deze aanvraag, zullen wij een overeenkomst opmaken. Van welk rekeningnummer kunnen wij uw maandelijkse abonnementskosten incasseren?
Rekeningnummer  
Tenaamstelling rekeninghouder  
E-mail adres

 
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?