Laagste rente: 0,50%

Hypotheekadvies dat echt bij jou past!

  • Zeker van gestructureerde financiën
  • Financieel voordeel op alle vlakken
  • Geen verassingen in de toekomst

  • Altijd persoonlijk
  • Een hypotheek die bij u past
  • Altijd de goedkoopste en beste optie!


Generic placeholder image
Online advies via webcam & chat

Lees meer

Generic placeholder image
Telefonische afspraak

Bel ons nu

Generic placeholder image
Een persoonlijk gesprek bij ons op het hoofdkantoor

Afspraak maken

Generic placeholder image
Een persoonlijk gesprek bij jou thuis

Afspraak maken

Afspraken kunnen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag, overdag en/of in de avond. Wij zijn iedere werkdag te bereiken van 9.00 tot 17:00 uur via 020-6191912. Assistentie in de avond is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail met uw vraag. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wat doet de hypotheekadviseur voor mij?

Jouw hypotheekadviseur zorgt ervoor dat jij een hypotheek kies die perfect bij jou en jouw situatie past. Door middel van de kennis en ervaring van de hypotheekadviseur zorgt hij/zij ervoor dat jij aan de hand van jouw financiële situatie en jouw toekomstplannen een financieel advies ontvangt.

Het is van groot belang dat jij jouw toekomstplannen met jouw adviseur bespreekt zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Zo is een kinderwens of bijvoorbeeld het wisselen van baan noodzakelijk om te weten voor de adviseur om de hypotheek uit te zoeken die echt bij jou past. Daarnaast denkt de hypotheekadviseur met jou mee bij het maken van beslissingen, maar ook bijvoorbeeld over het afsluiten van handige en wellicht noodzakelijke verzekeringen.

Als de adviseur al jouw financiele gegevens heeft ontvangen, begint hij met het uitzoeken van de mogelijkheden. Hierbij worden alle financiele gevolgen zoals de afsluitkosten maar ook de maandlasten in kaart gebracht zodat het duidelijk is voor jou waar je aan toe bent. Buiten de financiële gevolgen kijkt de adviseur ook naar de verschillende voorwaarden van de geldverstrekkers. Mocht je in de toekomst toch willen veranderen, dan weet je zeker dat je van te voren goed hebt nagedacht over de voorwaarden.

Na het maken van de keuze met de hypotheekadviseur zal er een aanvraag worden gedaan bij de geldverstrekker. Hierbij houdt de adviseur je op de hoogte en weet je gelijk wanneer de hypotheek met de geldverstrekker rond is. Alleen nog het hypotheekaanbod tekenen en jouw hypotheek is rond. Wij kunnen er dan voor zorgen dat je een afspraak hebt met de notaris om jouw hypotheek te laten passeren.

Wil jij ook professioneel hypotheekadvies ontvangen? Neem dan contact met ons op.