Service Abonnement Schadeverzekeringen (SAS) voor al uw verzekeringen

U staat op het punt om de SAS (Service Abonnement Schadeverzekeringen) van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening te gaan aanvragen. Vul a.u.b. zo nauwkeurig mogelijk uw gegevens in het aanvraagformulier. Mocht u vragen hebben, dan kunt u onze adviseurs gerust om hulp vragen...

Gegevens
Aanvrager

Partner

Achternaam
Voorvoegsels
Voorletters
Straatnaam en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer privé  
Telefoonnummer werk
Nationaliteit
Geslacht
       
Niet elke klant heeft behoefte aan dezelfde dienstverlening. Wij geven u daarom de keuze uit twee verschillende pakketten:

SAS Pakket keuze   Niet elke cliënt heeft behoefte aan dezelfde dienstverlening. Wij geven u daarom de keuze uit twee vormen van dienstverlening. Dit zijn verschillende abonnementsvormen met ieder zijn eigen onderdelen. Ter onderscheiding noemen wij deze Basis en All-in. Hierbij is Basis de variant met een beperkte dienstverlening en All-in de variant met de meest uitgebreide dienstverlening die wij u kunnen bieden.  
     
N.a.v. deze aanvraag, zullen wij een overeenkomst opmaken. Van welk rekeningnummer kunnen wij uw maandelijkse abonnementskosten incasseren? Dit bedrag is incl. eventueel verschuldige BTW en Poliskosten.

Rekeningnummer  
Tenaamstelling rekeninghouder  
E-mail adres

 
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?  


Bij het verzenden van de aanvraag gaat u tevens akkoord met onze Algemene leveringsvoorwaarden 2013