Contact via de Webcam

Waar en wanneer u maar wilt!

U kunt bij Breedijk & Biesenbeek fd. altijd terecht voor een persoonlijk gesprek met een van de financieel adviseurs. Echter, mocht het maken van een afspraak bij ons op kantoor u niet gelegen komen, dan kunt u ook online met ons in contact treden.

Wij kunnen u dan helpen middels een WEBCAM en CHAT gesprek.

Middels een zeer veilige prive verbinding kunt u de financieel adviseur in de ogen kijken vanuit uw luie stoel. En dat wanneer het ú uitkomt!

Meest gestelde vragen m.b.t. Webcam advies:
1) Krijg ik dezelfde dienstverlening als met een persoonlijk gesprek op kantoor?
Antwoord: Ja! Onze dienstverlening is altijd compleet! Echter, nu moet u wel uw eigen koffie inschenken,

2) Moet ik ook een webcam hebben?
Antwoord: Nee, dit is zeker niet nodig! U kunt desgewenst wel de adviseur zien. Maar het is niet verplicht of noodzakelijk om een webcam te hebben. U kunt dus gewoon in uw pyama een financieel advies verkrijgen. Het enige wat u nodig heeft is een computer, tablet of laptop met werkend internet.

3) Is het wel veilig om te Webcammen?
Antwoord: Ja, dat is het zeker! U gaat geheel prive in overleg met uw adviseur. U verkrijgt telefonisch een persoonlijke code door, die alleen u kunt gebruiken om de sessie te starten.

4) Moet ik eerst een afspraak maken voor een Webcam gesprek?
Antwoord: Ja, dat is wel noodzakelijk. Op deze wijze kunnen wij voldoende tijd voor u vrij maken om u goed van dienst te zijn. Afhankelijk van uw advies behoeft kunt u met diverse adviseurs in gesprek gaan.

Interesse in een WEBCAM gesprek? Maak dan nu een afspraak!