TAF verzekering als enige maar liefst drie MoneyView 5-sterrenreviews

Als je uitgaat van het aantal afgesloten polissen, is er geen productgroep zo populair binnen de levensector als die van de overlijdensrisicoverzekeringen. Voor MoneyView was het wederom het moment om de levensverzekeraars onder de loep te nemen om te kijken hoe het precies zit. Het beste nieuws? Dat TAF als enige op drie aandachtsgebieden een 5-sterrenreview kreeg, dat is volgens MoneyView een unicum!

Breed uitgevoerde test
Met diverse, vaak zeer creatieve mogelijkheden op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen, is het voor consumenten moeilijk een helder beeld te krijgen. Want welke van de vele verzekeringen aan het einde van de rit de beste keus is, blijkt niet altijd makkelijk in te schatten. Voor de ProductRating prijs onderzocht MoneyView in totaal 35 producten zonder en 31 producten met provisie. Waarbij 1.440 klantprofielen werden doorgerekend en geanalyseerd. Wat betreft flexibiliteit ging het om 49 producten waarbij 29 criteria uit de MoneyView ProductManager werden geselecteerd.

\"David_Jongeleen\"MoneyView kwam tot de volgende conclusie: “TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering – Quantum is het enige product dat zowel op prijs (zowel met als zonder provisie) als flexibiliteit een 5-sterren ProductRating heeft behaald.” Directeur David Jongeleen is blij met de uitslag: “Dit laat zien dat ons thema ‘eenvoudig transparant’ niet uit de lucht gegrepen is, maar écht laat zien hoe wij werken.”

Over TAF
TAF is specialist in het ontwikkelen en het op de markt brengen van innovatieve financiële producten die aansluiten op de diverse manieren waarop mensen tegenwoordig werken en leven. Met inkomens- en vermogensbeschermende verzekeringen wordt een breed publiek bediend. Directeur David Jongeleen: “Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijke gezinssamenstellingen te bedenken, dat standaard oplossingen vaak niet meer werken. En als het gaat om arbeidsrisico’s, zijn er waarschijnlijk nog meer mogelijkheden. Bij TAF spelen we daar op in met heel veel flexibiliteit.” Hoewel het onderzoek goed nieuws is, betekent het niet dat het niet nog beter kan. “We blijven gewoon zoeken naar mogelijkheden om verzekeren eenvoudig te houden en onze dienstverlening te verbeteren.”


BRON: EUFIN 21-07-2011