Nedasco voegt AOV toe aan Gezond Werken Pakket

Serviceprovider Nedasco voegt een negende module toe aan zijn Gezond Werken Pakket: de AOV Op Maat. Volgens Manager Sales & Marketing Wilco Groot is dat uniek. “Wij zijn de eerste in Nederland die een volledige volmacht hebben gekregen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov). Daarbij hebben wij deze aov toegevoegd aan het Gezond Werken Pakket, waardoor een werkgever er ook nog eens pakketkorting op krijgt.”

Tot 10% pakketkorting en één loket
“Het is redelijk uitzonderlijk dat wij als serviceprovider het vertrouwen hebben gekregen om de aov als eigen product te ontwikkelen. De verzekeraars willen liever zelf het stuur in handen houden omdat zij verantwoordelijk zijn de voor de uitkering op zo’n verzekering. Nu is het Nedasco die accepteert, de polis afgeeft, het schadetraject oppakt en begeleidt. De zelfstandige ondernemer krijgt in ons Gezond Werken Pakket ook nog eens tot 10% pakketkorting en uiteraard het ene loket waar hij met alle vragen en meldingen terecht kan”, aldus Groot.

Een totaalpakket met alle inkomensverzekeringen
Het Gezond Werken Pakket bestaat nu uit negen modules: Verzuim, WGA Eigen Risico, WGA Hiaat, WIA Excedent tot maximum SV-loon en boven SV-loon, WIA Bodem, Collectief Ongevallen, AOV Op Maat en Ziekteverzuim voor de Ondernemer. Bij deze laatste staat de ondernemer tegen dezelfde premie en voorwaarden als de werknemer op de polis. Al deze verzekeringen staan op één polis. Het risico is ondergebracht bij een pool van verzekeraars. Dat zijn ASR, AEGON, Avéro Achmea en REAAL.

Online premie berekenen, offreren en aanvragen
Om het gemak nog verder te vergroten, hebben tussenpersonen voor het gehele pakket binnen enkele minuten online op het extranet een offerte. De tussenpersoon kan zijn eigen logo toevoegen aan de offerte en de aanvraag. Voor aanvragen met een loonsom hoger dan € 1 miljoen en meer dan veertig werknemers krijgt de tussenpersoon binnen 24 uur een maatwerkofferte. “Deze 24-uursservice hebben we tot nu toe altijd gehaald en wordt daarom erg gewaardeerd, omdat elders vaak één à twee weken gebruikelijk is.”

BRON: EUFIN