Let op! De hypotheekrente is wat aan het dalen. Pak snel uw voordeel!

Digitale kluis

Uw eigen beveiligde online kluis waar u al uw belangrijke documenten, wachtwoorden,
inlogcodes, pincodes en bestanden kunt opslaan!

Advieskeuze Breedijk & Biesenbeek

Bent u opzoek naar een veilige plek om alle waardevolle gegevens te bewaren?

Wij bieden u de mogelijkheid van een Digitale Kluis. In deze zwaar beveiligde online omgeving (notarissen werken hier ook mee) heeft u de mogelijkheid om uw belangrijkste gegevens op te slaan.
Denk bijvoorbeeld aan uw documenten, bestanden, testamenten, wachtwoorden, pincodes en overige inlogcodes. U bepaalt met wie u deze informatie wenst te delen,.... of uiteraard niet!

Hoe werkt het?

U kunt hier eenvoudig en snel een eigen kluis aanmaken. Middels uw mailadres en een eigen gekozen wachtwoord komt u in de omgeving waar de kluis aangemaakt gaat worden. Nadat u de pakket keuze heeft gemaakt, kunt u eenvoudig via Mollie.nl de betaling van uw kluis starten. Dit kan middels maandelijkse of jaarlijkse afschijving, waarbij u een korting verkrijgt op de jaarbetaling.

Uw kluis is altijd & overal beschikbaar via desktop, tablet en uw mobiele telefoon.


Hoe veilig is het?

Veligheid staat voorop! Onze digitale kluizen zijn beveiligd volgens de hoogste standaarden. De kluizen zijn volledig end-to-end encrypted. Met deze encryptie worden uw bestanden volledig geautomatiseerd omgezet naar een unieke gecodeerde indeling, zodat ze nooit door onbevoegden gelezen of gestolen kunnen worden.

U bent de enige die de crypotografische sleutel in handen heeft. Dit is een sleutel die uit een lange reeks getallen bestaat. Deze code wordt slechts eenmalig uitgegeven. Wij kunnen uw kluis niet inzien. Wel kunt u een persoon of bedrijf machtigen om deze sleutel code te delen. U bepaalt met wie, wanneer en voor hoelang!


Wat kost een veilige digitale kluis?


€ 1,95 per maand (of € 19,95 bij jaarbetaling)

Hiervoor verkrijgt u 250MB opslagruimte.
En heeft u gaandeweg meer ruimte nodig, dan kunt u eenvoudig uw opslagruimte verhogen.

Wachtwoorden opslaan
Pincodes opslaan
Social Media inloggegevens opslaan
Belangrijke documenten opslaan zoals Testamenten
Documenten scannen
Beeldbestanden opslaan (beperkt)
Meerstapsverificatie is mogelijk

Notariële zekerheid is optioneel!

Kluis aanmaken

Heeft u al een kluis? Inloggen in mijn Digitale Kluis.


Wat onze klanten zeggen:

Na het plotse overlijden van mijn schoonvader waren wij enorm veel tijd kwijt met het achterhalen van de juiste gegevens bij alle instanties. Voor mijn eigen nabestaanden heb ik het nu inzichtelijk gemaakt. Met behulp van de digitale kluis van Breedijk & Biesenbeek. -Robert

Eindelijk een veilige plek om centraal mijn gegevens veilig te bewaren. - Mieke

Ik kan in mijn digitale kluis mijn testament en inloggegevens eenvoudig delen met mijn nabestaanden, op het moment dat ik er niet meer ben. - Anoniem

Stel dat ik kom te overlijden, dan hebben mijn nabestaanden mijn inloggegevens om mijn gegevens van alle Social Media kanalen te verwijderen. - Atarigamer

Mooie omgeving! Was heel eenvoudig om een kluis aan te maken. Zelfs voor ons ;-) - John & Els uit Castricum