Let op! De hypotheekrente is wat aan het dalen. Pak snel uw voordeel!

Hypotheek Nazorg Abonnement (HNA) voor uw lopende hypotheek

Uw adviseur van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van uw hypotheek. Juist in de periode ná het afsluiten van een hypotheek treden er doorgaans veel veranderingen op in uw persoonlijke- en/of financiële situatie. Wij willen er samen met u voor zorgen dat uw woonlasten, ook in de toekomst verantwoord en betaalbaar blijven.

Wij hebben een wettelijk verplichting nazorg te verlenen voor zogenaamde complexe producten zoals o.a. de hypotheek. In het verleden werd dit uit provisie uitkeringen, welke wij van de geldgever ontvingen, betaald. Echter, aangezien er vanaf 01 januari 2013 geen provisie meer betaald mag worden (wettelijk verplicht) moeten wij de rekening nu direct met de cliënt verrekenen.

Uiteraard bent u niet verplicht dit abonnement te nemen. Gevolg is dan wel dat wij de nazorg niet meer kunnen verlenen. Natuurlijk blijft u bij vragen dan van harte welkom bij ons, maar dan zullen wij de benodigde tijd wel direct in rekening gaan brengen tegen een tarief van € 137,50 per uur.

Om dit te voorkomen bieden wij u het HYPOTHEEK NAZORG ABONNEMENT (HNA). En om aan ieders wensen te kunnen voldoen bieden wij u de keuze uit drie verschillende abonnementen.

Abonnement 1) Basis Plus abonnement
Abonnement 2) Uitgebreid abonnement
Abonnement 3) Optimaal abonnement

Bekijk in onze brochure welke dienstverlening in welk pakket is ondergebracht.

(klik op de afbeelding!)

Direct een aanvraag indienen