Let op! De hypotheekrente is wat aan het dalen. Pak snel uw voordeel!

Aankoopbegeleiding/ bemiddeling

Bij deze geven wij u wat informatie over de gang van zaken en de mogelijkheden bij de uitvoering van aankoopbegeleiding en bemiddeling.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. Een bezichtiging: In uw opdracht beoordeelt een van onze makelaars/ taxateurs het pand dat uw mogelijk zou willen kopen. Welk bedrag u in principe wil en kan besteden is al met u besproken. Na bezichtiging wordt duidelijk of u de aankoop wil doorzetten en welke prijs raadzaam is. Als de aankoop doorgaat resulteert dat in een taxatierapport, die u nodig heeft voor de financiering van uw woning. Gaat de aankoop echter niet door, dan wordt een tarief gehanteerd van EUR 100,00 excl. BTW.

2. Aankoopbegeleiding: Wij verzorgen de volledige aankoopbegeleiding ten behoeve van u voor het bestaande object tegen een tarief van: 0,75% (van de waarde van de woning excl. BTW).

Dat houdt in, de bezichtiging, het advies, de onderhandeling, controleren van het koopcontract, inspectie en begeleiding naar de notaris.

Let op !

Dit tarief geldt overigens alleen als u de financiering van uw woning door ons laat verzorgen.

Gaat u elders uw hypotheek afsluiten dan geldt eenbasis tarief van: 1,0 % (van de waarde van uw woning excl. BTW). Vraag nu bij ons de aankoopbegeleiding aan !


> Hypotheek offerte aanvragen
> Gratis contact opnemen met een hypotheek adviseur