Let op! De hypotheekrente is wat aan het dalen. Pak snel uw voordeel!

Hypotheek voor uw woning in The Mayor Amstelveen

Financiering voor uw woning in The Mayor Amstelveen?

De bouw en verkoop van The Mayor is in het begin van 2021 van start gegaan. Heeft u interesse in een woning bij The Mayor in Amstelveen maar weet u niet of u voldoende financiele middelen beschikbaar heeft? Wij helpen u graag bij het regelen van een hypotheek die bij u past zodat u zonder financiële zorgen kunt gaan wonen in The Mayor Amstelveen!

The Mayor AmstelveenBron: Woneninthemayor
Advieskeuze Breedijk & Biesenbeek

Gratis financiële voorrekening & snelle afhandeling

Gezien het feit dat The Mayor in trek is, zorgen wij voor een zo spoedig mogelijke financiering mits aan de voorwaarden van de geldverstrekker worden voldaan. Wilt u weten of u voldoet aan de voorwaarden van de geldverstrekker en of u in aanmerking komt voor uw toekomstige woning aan de hand van uw hypotheek? Voor geïnteresseerden in The Mayor maken wij een gratis een financiële berekening!

Nieuwbouw korting

Wist u dat bij de financiering van nieuwbouwoningen (v.o.n. oplevering) een nieuwbouw korting wordt gehanteerd door de geldverstrekkers? Dit betekend dat de woningen van The Mayor waarschijnlijk een lagere hypotheekrente oplevert dan een bestaande woning. Doordat wij onafhankelijk hypotheekadvies bieden bent u (in combinatie met de nieuwbouw korting) verzekerd van de laagste hypotheekrente!

Op het moment dat wij uw mogelijkheden hebben doorgenomen en u de opdracht tot dienstverlening heeft getekend, zullen wij direct contact opnemen met de geldverstrekker zodat de financiering zo snel mogelijk geregeld wordt.

Steenworp afstand

Wist u dat ons kantoor op steenworp afstand ligt van The Mayor? In 7 minuten kunt u aan tafel zitten met één van onze adviseurs zodat wij uw wensen en toekomstplannen kunnen bespreken. Indien u niet in staat bent om langs te komen, geven wij u ook de mogelijkheid om online hypotheekadvies te ontvangen.

Financieringsaanvraag The Mayor indienen


Partner:*

Wordt de hypotheek/situatie samen met een partner afgesloten?


Heb jij lopende leningen?*


Heb jij een BKR verleden?*

Positief BKR verleden = geen achterstandscodering/ betaalgedrag in orde.
Negatief BKR verleden = wel een achterstandscodering/ betaalgedrag niet in orde.


Jouw inkomen?*


Jouw gegevens:
Adres- en contactgegevens:VB: 0612345678